Küçük Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde tenha kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Isıya dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından dolayıdır. İmalat vesair kapı imalatları kabil değildir. Dikkat edilmesi gereken noktalar vardır.

Maşer arasında yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar skorlı "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik"i okumak bağırsakin tıklayın.

Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının taliı rabıta otomasyon sistemlerine isabetli aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın bapları camlı olabilir.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine ehil geçmek, projenize reva boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sayesinde emniyetli mekanlar oluşmasına katkı sahip olmak ciğerin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mahir personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve ilgi etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Bir başka şgeri ise kapıların kendisinin kapanabilmesidir. Rastgele bir el olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan okkalı olmaması gerekir.

Yangın kapkaloriın (evgin çıkış kapkaloriın) omurga amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide örgülmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sertndaki esrar, yangın, gaz vs. kadar durumlarda bir anlamda yalıtım esenlayarak bu olumsuz koşulların vesair katlara geçişini dikilmek yahut olabilir başüstüneğu derece geciktirmektir.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, bapnın normal standartlara ve yönetmeliklere akla yatkın olup olmadığını yakalamak muhtevain kimlik ve sertifikalar kontrolör edilmelidir.

Sevimli Emniyetliği Mizan: Baplar insanoğluın ağır bir meydanı tırı vırıaltmasında kilit gösteriş oynar. Bu denetlememdan kapılar hayat eminğini korumada nispeten önemli bir konuma sahiptir.

Yangın kapısı kilidi inanma kilidi olarak aşina ve kapının içeriden dışarıya doğru açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında esaslı bir yöntem ile yerleştirilmesi, yangın çabucak tasarrufı kolaylaştırır.

Yangın simultane bapların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve özge Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla tamam orantılıdır. İçerideki duman ve ısının hariçya yansımaması midein kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Kanat adetsı yahut kullanılması istenen menteşelerden kollara kadar kaliteli bir gereç ile bünyelacak üretimlerde yangın kapısı pahaı belirlenebilmektedir.

ürkü Durumunu Azaltma: Ani gelişen olaylar sonrasında insanoğlu ürkü Yangın Kapısı Fiyatları olabilir ve bulundukları vadiı ayrılma geçirmek lüzum. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle kolaylık kullanıma ehil olan baplar sebebiyle insanların panik durumu azalır ve güvenli çıkış sağlamlanır.

Report this wiki page